Skip to main content

2023 lakker mod enden, så det er blevet tid til den årlige julehilsen!

For Helsingør Erhverv har det været et spændende år med en række arrangementer, der er med til at binde erhvervslivet i kommunen sammen.

For et lille års tid siden inviterede vi til det første ErhvervsTopmøde, hvor Helsingør Erhverv faciliterede vigtige diskussioner mellem os selv, kommunen og ja, også regeringen! Vi satte scenen, da ministeren for nordisk samarbejde/landdistrikterne og byrådet med borgmesteren i spidsen var med til at sætte Helsingør Erhverv på dagsordenen.

Efter nytår gentager vi succesen: Vi inviterer til endnu et ErhvervsTopmøde, og vi krydser fingre for, at det vil lykkes for os og kulturmininister Jakob Engel-Schmidt, at finde en fælles dato. Temaet for mødet denne gang bliver kultur- og oplevelsesøkonomien – ikke mindst i Helsingør kommune. Vi ved jo, at den er stærk og har stor betydning. Men hvordan styrker og udvikler vi den? Og hvad står i vejen for, at vi sikrer den i fremtiden?

I bestyrelsen ser vi meget frem til det kommende ErhvervsTopmøde! Vi satser på, at vi i løbet af januar kan offentliggøre den endelige dato.

Helsingør Erhverv er i arbejdstøjet igen lige efter nytår, når vi mødes med kommunen for at smidiggøre og forbedre muligheder for det lokale erhvervsliv. Vi sidder med ved bordet om Comdia. Det er arbejdet, der handler om en revision af reglerne omkring leverandørlister, når kommunen udbyder opgaver. Virksomhederne står stærkere, når der er klare spilleregler og processer. I Helsingør Erhverv vil vi skabe resultater og værdi for medlemmerne. Så vi ser frem til at sætte solide fingeraftryk også på denne del af samarbejdet med Helsingør kommune.

Når vi tager hul på 2024 bliver det også med et stort fokus på at styrke os selv. Fra uge 2 starter vi – med professionel ekstern bistand – en hvervekampagne. Sammen står vi stærkere og ønsker vi at tale med den tungeste stemme i lokalområdet og over for de kommunale myndigheder, så gælder det om at være flest mulige i Helsingør Erhverv. Vi sigter højt og iværksætter en meget intens kampagne, der skal skaffe os flere medlemmer. Mange virksomheder vil blive prikket på skulderen og bliver ringet op – og heldigvis står de gode argumenter for at melde sig ind i kø. Ikke mindst de fordele, der knytter sig til det automatiske medlemskab af SMV Danmark. Læs mere på https://www.helsingorerhverv.dk/ .

Vi står foran endnu et spændende og begivenhedsrigt år.

På bestyrelsens vegne: Glædelig jul og med ønsket om et lykkebringende 2024!

Venlig Hilsen

Jacob Runge Olsen – Formand