Skip to main content

Vi ses til generalforsamling på mandag!

Så er det tid til den årlige generalforsamling i Helsingør Erhverv. Vi ses på mandag den 8. april i Skydeselskabet Stengade 46 kl. 17.00. Udover generalforsamlingens faste punkter får vi besøg af jurist og leder af Udbud & Indkøb Frederik Dahl-Hansen fra Helsingør kommune. Han vil fortælle mere indgående om kommunens nye udbudspolitik, som er resultatet af et grundigt samarbejde mellem Helsingør Erhverv og kommunen.

Vi er stolte af vores konstruktive indflydelse på udbudspolitikken, som gør samarbejdet mellem det lokale erhvervsliv og kommunen langt mere gnidningsfrit. Vi har mødt stor lydhørhed i forhold til blandt andet partnerskabsaftaler til erstatning for lærlingeklausuler og redskaber til, hvordan kommunen i højere grad anvender lokale leverandører, når kommunen køber ind.

Helsingør Erhverv er vært ved efterfølgende forfriskninger og traktement.

Deltag i DI’s erhvervsklima-undersøgelse!

Tjek postkassen i denne tid. Det er i disse uger, at organisationen Dansk Industri (DI) gennemfører den årlige undersøgelse om erhvervsklimaet i landets kommuner. Helsingør Erhverv opfordrer til, at man deltager og udfylder de tilsendte spørgeskemaer. 

Helsingør kommune ligger som regel i bunden af DI’s liste over danske kommuners erhvervsvenlighed. Det er ingen hemmelighed. Men opfordringen til at deltage gælder ikke kun, hvis man er meget tilfreds – eller utilfreds – med den kommunale service over for virksomhederne. Helsingør Erhverv ønsker en så fyldestgørende analyse som overhovedet muligt, og at resultatet tegner et præcist billede af virkeligheden. Derfor er det vigtigt at besvare skemaet uanset, om man jubler eller kritiserer.

Vil du deltage i virksomheds-dating?

Helsingør Erhverv har modtaget et forslag fra vores relativt nye medlem, Dannie Ybarra Nielsen, TeleNordic. Forslaget går ud på at etablere et netværk for lokale virksomheder i Helsingør kommune, der fra tid til anden kan mødes til ”datingmøder”, udveksle erfaringer og handle sammen.

Helsingør Erhverv ønsker at lodde stemningen i medlemskredsen: Er der interesse for det? Er det noget, som medlemmerne vil prioritere at deltage i? Er de forventede fordele store nok? Eller er kalenderen allerede fyldt med salgs- og netværksmøder?

Ordet er frit. Tilkendegiv gerne din mening på mailadressen[email protected]. Så må vi se, om en tilstrækkelig interesse er tilstede.

Venlig hilsen

Jacob Runge Olsen

Formand

tlf. +45 40 13 79 36   mail [email protected] adresse Stengade 51, sidehuset, 3000 Helsingør