Skip to main content

Kære Torben Sylvest.

Den 30 marts i år kunne du fejre 50 års medlemskab i Industriforeningen. Du blev valgt ind i bestyrelsen den 30 marts 1967 hvor du var formand fra 1982-1996. Du har repræsenteret Industriforeningen i Teknisk Skoles bestyrelse, du var med i erhvervsrådet, ligeledes var du med i Erhvervsskolens bestyrelse samt Gdansk foreningen. Du var den første formand for Håndværk og Industrifond 2000 Helsingør.

Som nævnt blev du formand i 1982 og fra det tidspunkt blev der taget fat på en ny epoke for foreningen, der var ved at gå i stå. Store opgaver blev gennemført i Torbens formandsperiode. I 1982 gennemgik bestyrelsen ejendommens økonomi og administration for Stengade 51 og efterfølgende blev der udarbejdet en større rapport om ejendommens tilstand. På baggrund af rapporten valgte bestyrelsen selv at overtage ejendommens administration, hvilket man har gjort frem til år 2000. Efter 1982 blev der gjort en stor indsats for at få flere medlemmer til foreningen ikke mindst medlemmer fra Industrien. I 1990 afholdt Industriforeningen en stor Industrimesse der blev en stor succes, med lokale og Udenlandske udstillere , messen gav desværre et stort underskud hvilket betød en nedgang i aktiviteterne i de nærmeste efterfølgende år.

I år 2000 var du med til at stifte Håndværk og Industrifond 2000 Helsingør”. Torben blev valgt som den første formand i Fonden.

Erhvervspolitisk har Torben markeret sig ved mange lejligheder, dels igennem sine repræsentative poster og sine beretning og nu når vi er ved beretninger så gik Torben også ind for genbrug, var der lige en beretning eller to der blev genfortalt et par gange ved generalforsamlingerne i foreningen!

I Torbens formandstid er der gennemført 2 større bygningsmæssige opgaver. Indretningen af tagetagen på ejendommen imod Stengade, samt indretningen af sidehuset med bl.a bestyrelseslokaler og møderum for foreningens medlemmer.

Torben du skal have tak for den store indsats som du har gjort for foreningen igennem de sidste 50 år TAK Torben. Stort tillykke med det flotte 50 Års Jubilæum. Og TAK for dit altid gode og positive humør !

David Nilsson
Erhvervs- og Industriforeningen April 2017

Se brev til Torben Sylvest her.