Skip to main content

Årets Lærling i Helsingør 2017

Det er os en glæde igen i år, at kunne udnævne årets lærling i Helsingør med udnævnelsen følger 10.000 kr. for den gode indsats som han har udvist.

Vi har valg Kristian Parnell 39 år som er blevet blevet udlært hos VVS-installatør Mads Lund Christensen. Som din alder antyder så er du gået i VVS lære som voksen lærling, inden da var du sælger og har prøvet lidt af hvert, men da du er ud af en håndværker familie så lå det ligesom lidt i kortene at det nok var den vej du skulle gå. Da du tog kontakt til din nuværende mester var der slet ingen tvivl om at det var vvs vejen du skulle, mandag var du til samtale tirsdag tænkte du og din mester og onsdag startede du i lære som vvs-lærling. Kristian du er en som altid møder til tiden og gerne før, du møder altid med godt og positivt humør hvilket smitter af på kollegaer og ikke mindst hos kunderne hvor du er meget værdsat.

Du er meget engageret i dit arbejde og bliver du sat til noget er det altid med den bemærkning ”Det skal jeg nok klare”. På teknisk skole er du meget værdsat blandt lærer og elever ikke mindst lærerne roser dig for din vilje til at hjælpe andre hvis faget driller lidt en gang imellem. Du har en fantastisk evne til at tilegne dig viden ved at søge hos de forskellige leverandører og fagbøger, og det har naturligvis smittet af på de flotte karakterer som du får på skolen. Du har været en stor gevinst for dit firma ,din mester og dine kollegaer roser dig for din altid positive måde at være på i en til tider travl hverdag.

Kristian du udviser flid-overskud og stort engagement i hverdagen hvilket vi gerne vil belønne dig med, ved at udnævne dig til ”Årets lærling i Helsingør 2017”. Vi håber at du vil være et stort forbillede for andre lærlinge i Helsingør som ønsker at gå håndværker vejen.

Et stor tillykke til Kristian.

David Nilsson
Erhvervs- og Industriforeningen

Se brevet om årets lærling 2017 her.