Skip to main content

Årets lærling 2015 blev fejret under Erhvervs og Industriforeningens generalforsamling.

Det er os en glæde igen i år, at kunne udnævne årets lærling i Helsingør.

Med udnævnelsen følger 10.000 kr for den gode indsats som han har udvist.

Vi har valgt Nicklas Andersen som er udlært hos Glarmester J. Jensen & Søn i Espergærde. Nicklas har siden han forlod skolen haft diverse arbejdsmandsjob i forskellige virksomheder og endte op med brændende, at ønske sig en uddannelse som glarmester. Nicklas søgte forgæves gennem lang tid inden han fik læreplads i 2012 hos Glarmester Jensen. Nicklas har været en stor gevinst for virksomheden, han er meget lærenem og har flair for håndværket generelt. Han forstår hurtigt sammenhængene i de forskellige opgaver han er involveret i og er med tiden blevet en rigtig dygtig håndværker. Alle fag på skolen er bestået med meget flotte karakterer.

Nicklas er flittig og arbejdsom møder altid til tiden og bliver gerne lidt længere på arbejde hvis det er nødvendigt, han er et meget høfligt væsen, han er super god til at håndtere firmaets kunder hvor han er meget vellidt. Han er en god og opmærksom kollega og han er god til at få løst eventuelt konflikter i opløbet. Nicklas yder gerne det lidt ekstra det ind imellem kræver på arbejdspladsen.

Nicklas blev ansat som voksen lærling på almindelige lærlingevilkår hvilket har betydet, at han er gået væsentlig ned i løn i uddannelsesperioden og det har været en stor udfordring for ham at få det økonomisk til at løbe rundt, men du ville have din uddannelse.

Nicklas Du har bevist at det betaler sig at arbejde og udvise flid i dagligdagen, det vil vi gerne belønne dig med for udnævnelsen til ”Årets lærling 2015” Vi håber at du vil være et stort forbillede for andre unge lærlinge i Helsingør.

Et stort tillykke til Nicklas.

Erhvervs & Industriforeningen
Formand David Nilsson

Se vores officielle brev til Årets Lærling her